Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,219.44
ETH/USDT
3,571.20
BTC/USDT
70,765.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Futbol

A Milli Futbol Takımı eksik çalıştı

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 16 Kasım Pazar günü Kazakistan ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

13.11.2014 - Güncelleme : 13.11.2014
A Milli Futbol Takımı eksik çalıştı

İSTANBUL 

Brezilya ile yaptığı hazırlık maçını 4-0 kaybeden A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 16 Kasım Pazar günü Kazakistan ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda milliler eksik kadroyla çalıştı.

Mevlüt Erdinç'in sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı milli takımda, tedavileri süren Caner Erkin ve Volkan Demirel ile gribal enfeksiyonu bulunan Selçuk İnan antrenmanda yer almadı. Volkan Şen de çalışmanın başındaki koşu sırasında adalesindeki sorun nedeniyle antrenmanı bıraktı ve tesislere gitti.

Sakatlıkları henüz geçmeyen Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Brezilya maçında forma giyen oyuncuların bir bölümü de salonda dinlenmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.

Çift kale maç oynadılar

Antrenmanda yer alan oyuncular, ilk bölümde koşu ve pas çalışması yaptı. Milliler, daha sonra yarı sahada çift kale maç oynadı.

A Milli Takım'da Burak Yılmaz, Tarık Çamdal, Mehmet Ekici, Kaan Ayhan ve Adem Büyük, çift kale maçın ardından bir süre yan top organizasyonu ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Muhabir: Ercan Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın