Dolar
32.48
Euro
34.72
Altın
2,338.04
ETH/USDT
3,115.20
BTC/USDT
63,555.00
BIST 100
9,915.62
arşiv

TTNET'ten ayda 7 liraya e

imza uygulaması

20.01.2013 - Güncelleme : 20.01.2013
TTNET'ten ayda 7 liraya e

İSTANBUL (A.A) - TTNET, nitelikli elektronik imza sertifika sağlayıcısı ''E-Tuğra'' şirketi ile yaptığı işbirliği ile müşterilerine online ortamda ıslak imza ile aynı hukuki yetkinliğe sahip ''e-imza''yı, ayda 7 liradan başlayan fiyatlar ve 24 aya varan taksit imkanıyla sunuyor.
     Şirket açıklamasına göre, TTNET güvencesiyle iki yıllık kullanım dönemini kapsayan e-imza uygulamasına sahip olmak isteyenler, bu hizmete tek ödemede 159 liraya sahip olabiliyor.
     E-imza uygulaması, güvenilir bir kimliklendirme ve onay mekanizmasıyla, bireylerin ve kurumların elektronik ortamda işlem yapabilmesini sağlıyor. Islak imza kullanımının gerektirdiği kağıt tabanlı işlemleri ortadan kaldırmasıyla iş süreçlerini hızlandıran e-imza uygulaması, verimliliği artırıyor.
     E-imza bugün pek çok gerçek ve tüzel kişi tarafından kamu kurumlarıyla yapılan işlemlerde; e-devlet, e-ticaret, e-belediye gibi uygulamalarda ve özellikle banka, finans ve sigorta sektöründeki işlemlerde yoğun olarak kullanılıyor.
     Elektronik imza, 2012 sonu itibari ile MERSİS bünyesinde tüm ticari sicil işlemlerinde zorunlu olarak kullanılmaya başlandı. E-imza kampanyası hakkında bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarını ziyaret etmesi gerekiyor.
    
     Muhabir: Sümeyye Dalkılınç
     Yayıncı: Affan Kulunyar Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın