Dolar
32.26
Euro
34.74
Altın
2,361.01
ETH/USDT
2,901.30
BTC/USDT
60,737.00
BIST 100
10,218.58
arşiv

Hilton HHonors Üyeleri Bir Sonraki Kaçamaklarını Triple Your Trip Promosyonu İle Daha Hızlı Kazanıyor

24.07.2014 - Güncelleme : 24.07.2014
Hilton HHonors Üyeleri Bir Sonraki Kaçamaklarını Triple Your Trip Promosyonu İle Daha Hızlı Kazanıyor

 

July 24, 2014 12:00 UTC

Hilton HHonors Üyeleri Bir Sonraki Kaçamaklarını Triple Your Trip Promosyonu İle Daha Hızlı Kazanıyor

Üyeler hafta içi kalışlarında İki kat, hafta sonu kalışlarında ise Üç kat fazla puan kazanacaklar

MCLEAN, Va.--(BUSINESS WIRE)-- Hilton Worldwide 'ın 11 ayrı hotel markası için kullandığı misafir sadakat programı Hilton HHonors bugün en son promosyonu olan, Triple Your Trip'i duyurdu. Promosyon sırasında, Hilton HHonors üyeleri cumadan pazara kalışlarında üç kat ve pazartesiden perşembeye kalışlarında iki kat fazla puan kazanacaklardır. Promosyon 1 Ağustos 2014 ve 31 Ekim 2014 tarihlerinde katılan şu otellerde geçerlidir: Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels& Resorts, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations.

''Biz Hilton Worldwide 'da müşterilerimizin sadakatlerini hafta içi bir iş gezisinde ya da tatil amaçlı bir haftasonu kaçamağında olsalar da takdir ettiğimizi bilmelerini istiyoruz.'' Diyen Hilton Worldwide Ticari Hizmetler Stratejisi, Sadakat Programları & Ortaklıkları Başkan Yardımcısı Mark Weinstein sözlerine şöyle devam etmiştir: '' Triple Your Trip promosyonu üyelerimizi ödüllendirmemize izin vermekte ve onların unutulmaz seyahat tecrübelerini puan kazanarak daha kolay gerçekleştirmelerine olanak sağlamaktadır.''

 Triple Your Trip promosyonuna katılmak için üyeler HHonors.com/Tripleadresinden kayıt yaptırabilirler. Kalışlar 1 Ağustos 2014 ve 31 Ekim 2014 tarihleri arasında ayırtılabilir ve tamamlanabilir. Daha fazla bilgi ve nasıl Hilton HHonors üyesi olacağınıza dair bilgiyi  HHonors.com'ta bulabilirsiniz.

Bu promosyon gezginlere ''Be a weekender'' diyerek bir kampanyayı sürdürmektedir. 2014 yılı içinde Hilton HHonors üyeleri her hafta bedava bir haftasonu seyahati kazanma fırsatına yıl boyunca sahip olacaklardır. Daha fazla bilgi ya da Ultimate Weekender Çekilişine katılmak için üyeler Hilton.com/Weekender adresini ziyaret edebilir ve çekilişe hafta sonlarının tadını çıkarmak için katılabilirler.

Hilton HHonors Hakkında

Hilton HHonors, Hilton Worldwide'ın 11 farklı otel markası için ödüllü misafir sadakat programı, 38 milyon üyesine diğer konuk sadakat puan programının haricinde puan kazanmalarını sağlayacak başka başka yollar sunarak 92 ülkede toplam 4.100'den fazla otelde paylaşmaya değer bir deneyim yaşamalarına imkan tanımaktadır HHonors üyeleri artık herhangi bir yerde ve diledikleri zamanda, en lüks süitler dahil olmak üzere, her oda için puanlarını ve dört oda ödüllerinden birini kullanabilirler: Premium Oda Ödülleri, Oda Yükseltme Ödülleri, Nokta & Para Ödülleri ve Standart Oda Ödülleri. Buna ek olarak, HHonors üyeleri puanlarıyla benzersiz deneyim ödüllerini, ürün ve tatil paketleri satın alabilir, bağışta bulunabilir ve çok daha fazlasını yapabilirler. HHonors, aynı zamanda Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels& Resorts, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere dünya çapında tüm otel ve tatil köylerinde aynı tipteki konaklamalar için "No Blackout Dates" ve "Points & Miles"ı sunan tek misafir sadakat programıdır. HHonors üyeliği ücretsizdir ve seyahat edenler  www.HiltonHHonors.com adresini ziyaret ederek çevrimiçi kayıt yaptırabilirler veya Hilton HHonors ile news.hiltonhhonors.com adresinden iletişim kurabilirler. Üyeler artık aynı zamanda yeni iPhone Hilton HHonors mobil uygulamasıile rezervasyon yapabilirler, hesaplarını yönetebilirler ve özel tekliflerden faydalanabilirler.

Hilton Worldwide Hakkında

Hilton Worldwide (NYSE:HLT), lüks tam pansiyon oteller ve tatil köylerinden uzun süreli kalınan suitler ve ortalama ücrete sahip otellere kadar konaklama sektörünü kapsayan lider küresel bir otelcilik şirketidir. Hilton Worldwide 95 yıldır iş ve eğlence seyahatlerine en iyi şekilde konaklama, hizmet, rahatlık ve değer sunmaktadır. Şirketin 11 dünya çapındaki küresel markadan oluşan portföyüyle, 92 ülke ve bölgedeki 685.000'den fazla oda ile 4.100'den fazla yönetilen, franchise yapılmış sahibi olunan, kiralanmış otellerden ve devre mülkten oluşmaktadır aynı zamanda Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations gibi otelleri içermektediİleti

Bu duyurunun orijinal kaynak dildeki metni, resmi ve geçerli versiyondur. Çeviriler sadece yardımcı olmak amacıyla sunulmuştur ve kanuni geçerlik sahibi tek metin olan kaynak dilde hazırlanan metin ile çapraz başvuru yöntemine göre incelenmelidir.

 

şim:

Blake Rouhani
Hilton Worldwide
(703) 883 6615
blake.rouhani@hilton.com
news.hiltonhhonors.com


Kaynak: Hilton HHonors

 

 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın