Dolar
39.20
Euro
44.48
Altın
3,289.84
ETH/USDT
2,521.80
BTC/USDT
103,913.00
BIST 100
9,019.57
Yaşam

Şehidin oğlunu sünnet düğününde yalnız bırakmadılar

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın oğlu için Konya'da yapılan sünnet düğününe yüzlerce vatandaş katıldı.

Engin Özekinci  | 14.05.2017 - Güncelleme : 15.05.2017
Şehidin oğlunu sünnet düğününde yalnız bırakmadılar

Konya

KONYA

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın 3 yaşındaki oğlu Muhammed Emin Uçar'ın sünnet edileceğini öğrenen vatandaşlar, aileyi yalnız bırakmamak için sosyal medyadan düğüne katılım çağrısı yaptı. 

Yüzlerce vatandaş, düğüne katılmak için sabah saatlerinde Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi'nde Şehit Yunus Emre Uçar'ın adının verildiği okulun bahçesine geldi.

Sünnet kıyafetlerini giyen Uçar için Konya Valisi Yakup Canbolat makam aracını tahsis etti. Polis ekiplerinin sirenlerini açarak eskortluk ettiği konvoy, Ladik Mahallesi'nde bir süre tur attı. Muhammed Emin'i çok sayıda vatandaş ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi, fotoğraf çektirdi. 

Muhabir: Engin Özekinci

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.