Dolar
39.84
Euro
46.59
Altın
3,292.58
ETH/USDT
2,447.60
BTC/USDT
107,481.00
BIST 100
9,301.05
Gündem, arşiv

Askere cep telefonu serbest olacak

Genelkurmay Başkanlığından, erbaş ve erlerin TSK tarafından onaylı cep telefonları ile belirli saatlerde ve belirlenmiş numaralarla konuşma imkanına kavuşturulacağı bildirildi.

13.04.2015 - Güncelleme : 13.04.2015
Askere cep telefonu serbest olacak

ANKARA

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerine emanet edilmiş vatan evlatlarının" aileleriyle iletişimini geliştirmek, moral ve motivasyonu yükseltmek maksadıyla kışlalarda cep telefonlarının belirli koşullar ve saatlerde kullanılmasına yönelik çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

Açıklamada, "Uygulamanın başlamasıyla birlikte erbaş ve erlerimiz özellikleri Türk Silahlı Kuvvetlerince belirlenmiş ve onaylanmış cep telefonlarıyla belirli saatlerde ve belirlenmiş numaralarla aileleriyle konuşma imkanına kavuşacaktır" ifadesine yer verildi.

Muhabir: Sarp Özer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.