
Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, İspanyol basınında çıkan Real Madrid'i bırakacağı iddialarına açıklık getirdi.***
MADRİD - Şenhan Bolelli
Kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, kendisini tanımayanların şu anda Real Madrid'den ayrılacağımı düşleyebileceğini belirten Mourinho, ''Bunu kafasında kurabilir veya buna inanabilir. Bana öyle geliyor ki, birçok kişi Real Madrid'in sezon öncesi hazırlığında ortaya koyduğu kaliteli futboldan etkilendi ve belki de bu yüzden şimdi Real Madrid'den ayrılacağım şeklinde şaşırtıcı bir haber çıktı. İmkansız. Gitmiyorum, eminim, çok eminim'' ifadelerini kullandı.
Bu arada İspanya Futbol Federasyonundaki Rekabet Komitesi, Süper Kupa maçında yaptığı hareketten dolayı Mourinho ve ona karşılık veren Vilanova hakkında soruşturma açıldığını açıkladı.
Komite ayrıca, maçta kırmızı kart gören futbolculardan Barcelona'dan David Villa, Real Madrid'den Mesut Özil ve Marcelo'ya birer maç ceza verdi.