İSTANBUL
Sarı-kırmızılılar, 10 günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak sezonun ikinci yarısı için ilk antrenmanını yaptı.
Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Spor Toto Süper Lig'de görev yapan teknik adamlarla Antalya'da yaptığı toplantıya katılan teknik direktör Roberto Mancini ve antrenör Tugay Kerimoğlu'nun yer almadığı antrenmanda, futbolcular kondisyoner Ivan Carminati yönetiminde koşu ve fiziksel çalışmalar gerçekleştirdi.
Tedavisine devam edilen Hamit Altıntop antrenmana katılmadı.
Engin Baytar kamp kadrosunda yok
Sarı-kırmızılılarda Didier Drogba, Fernando Muslera, Felipe Melo ve Burak Yılmaz'ın Antalya'da yapılacak kampa bu akşam katılacağı duyurulurken, Engin Baytar'ın ise kamp kadrosunda yer almayacağı kaydedildi.
Galatasaray, Antalya'ya geldi
Galatasaray, ikinci yarı hazırlık kampını yapmak üzere Antalya'ya geldi.
Özel uçakla Antalya'ya gelen sarı-kırmızılı kafile, havalimanında yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu tarafından çiçeklerle karşılandı. Taraftarların tezahüratta bulunduğu Galatasaray kafilesi, kendilerini bekleyen takım otobüsüne binerek Belek'te kalacakları otele hareket etti.
Engin Baytar'ın kamp kadrosunda yer almadığı sarı-kırmızılı ekipte Didier Drogba, Fernando Muslera, Felipe Melo ve Burak Yılmaz kampa bu akşam katılacak.