Dolar
32.32
Euro
34.92
Altın
2,215.58
ETH/USDT
3,575.30
BTC/USDT
71,000.00
BIST 100
9,079.97
Politika

PKK ile Asala arasında bağ var

TBMM Başkanı Çiçek, terörün önce Asala ile başladığına dikkati çekerek, "İddia ediyorum, PKK ile arasında yakın bağ var" dedi.

27.12.2011 - Güncelleme : 27.12.2011
PKK ile Asala arasında bağ var

cemil cicek_anayasa_toplanti

TBMM Başkanı Çiçek, terörün önce Asala ile başladığına dikkati çekerek, "İddia ediyorum, PKK ile arasında yakın bağ var" dedi.***

TBMM

TV 8'te ''Erkan Tan ile Başkentten'' programına katılan Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanı'nın görev süresinin Anayasadan kaynaklanan bir problem olduğunu ifade ederek, bu problemi çözecek yerin TBMM olduğunu söyledi. Çiçek, "Cumhurbaşkanlığı gibi bir makamın seçimini yoruma bırakmamalıyız" dedi.
Çiçek, milletvekillerinin emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme konusunda ''Kimin başına bir şey gelse, cenazesinden hastanesine varıncaya kadar ilk koştuğu milletvekilleridir. Milletvekilinden başka hesap veren yoktur. Bu kadar tukaka yapmak bence doğru değil'' diye konuştu.
Çiçek, "Önce Asala başladı terör meselesine, arkasından bu işi PKK'ya devretti. İddia ediyorum, PKK ile Asala arasında yakın bağ var.  O zaman bu işte Türkiye'yi karıştırmaya çalıştılar, şimdi PKK yol ve yöntemiyle. Önümüzdeki yıllar sözde soykırım iddiaları ve terör meselesi -ikiz kardeş bunlar- Türkiye'yi meşgul edecek. Biraz daha dikkat etmemiz lazım" dedi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın