Dolar
32.56
Euro
34.94
Altın
2,332.99
ETH/USDT
3,149.80
BTC/USDT
64,387.00
BIST 100
9,716.77
Teknoloji, Kurumsal Haberler, TEKNOFEST

Anadolu Ajansı, Azerbaycan TEKNOFEST'te yerini aldı

Mustafa Çalkaya  | 26.05.2022 - Güncelleme : 27.05.2022
Anadolu Ajansı, Azerbaycan TEKNOFEST'te yerini aldı

Bakü

Anadolu Ajansı (AA), Azerbaycan'da gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in çekim merkezi oldu.

Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı), Azerbaycan Dijital Gelişim ve Ulaştırma Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle Bakü Crystal Hall ve Deniz Kenarı Bulvarı Milli Park'ta düzenlenen festivalin global medya paydaşı olan Anadolu Ajansı, deneyimli muhabir, foto muhabiri ve kameramanlarıyla festivali takip ediyor.

Festivalde tanıtılan teknoloji ürünlerini görüntüleyip haberleştiren AA ekibi, festivali abonelerine tüm ayrıntılarıyla aktarıyor.

AA standında, deneyimli muhabirler ve editörlerce hazırlanan, Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmelerin derlendiği yayınlar da yer alıyor.

Türkiye ve dünya gündeminin önemli olaylarının kronolojik olarak sunulduğu AA yıllıkları, Karabağ Zaferi, Türkiye ve Dünyada 100 Yıl, 100 Yıllık Türkiye ve Gökyüzünden Türkiye gibi AA'nın birçok eseri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın