Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,518.70
BTC/USDT
114,013.00
BIST 100
10,746.98
Kültür

Fotoğraf sanatçıları "renk" temasıyla havuz üzerinde sergi açtı

Profesyonel ve amatör fotoğrafçılardan oluşan Fotokolektif Atölyesinin 40 üyesi "renk" temasıyla sergi açtı.

Yasemin Kalyoncuoğlu  | 11.08.2024 - Güncelleme : 11.08.2024
Fotoğraf sanatçıları "renk" temasıyla havuz üzerinde sergi açtı Fotoğraf: Betül Abalı/AA

Ankara

Fotokolektif Atölyesinde çalışmalarını sürdüren 40 fotoğrafçının açtığı sergi, Maidan İş ve Yaşam Merkezinin avlusunda havuzun üstündeki panellerde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin küratörü ve atölyenin kurucusu fotoğrafçı İsa Özdemir, renk temasıyla açılan serginin amatör ve profesyonelleri bir araya getirdiğini belirtti.

Fotoğraf sanatı, felsefesi ve projeleri konusunda çalışmalar yürüten Fotokolektif Atölyesinin bu sergide renklere vurgu yaptığını belirten Özdemir, 40 sanatçının 42 fotoğrafını vinil baskı yaparak sunduklarını söyledi.

Sergi, bu ay sonuna kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.