Dolar
32.34
Euro
35.17
Altın
2,161.41
ETH/USDT
3,423.90
BTC/USDT
65,616.00
BIST 100
8,718.11
Gündem, Koronavirüs

Bakan Kasapoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Halil İbrahim Avşar, Berad Büyük, Musa Samur  | 03.12.2020 - Güncelleme : 03.12.2020
Bakan Kasapoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç/AA

Ankara



KORONAVİRÜS HABERLERİ



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz Kovid-19 testlerimiz pozitif çıktı. Çok şükür genel durumumuz iyi, doktorlarımızın tavsiyesiyle evde tedavi olmaktayız. Dualarınızı istirham eder, bu vesile ile herkes için sağlık ve afiyet temenni ederiz." ifadelerini kullandı.

Spor camiasından "geçmiş olsun" mesajları

Spor federasyonları, Bakanı Kasapoğlu ve eşi için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. Mesajlarında Kasapoğlu ve eşinin "Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendiklerini" kaydeden federasyonlar, "acil şifa" dileklerini bildirdi.

 Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, "Kovid-19 testleri pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve değerli eşi Sayın Betül Kasapoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Bakan Kasapoğlu ve eşinin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonundan (TBF) yapılan açıklamada, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ve değerli eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu mesajında Bakan Kasapoğlu ve eşine "en kısa sürede sağlık" dilerken Güreş Federasyonu, "Türk sporunun çok daha iyi yerlere gelmesi için gecesini gündüzüne katan Sayın Bakanımıza ve çok kıymetli eşine Türkiye Güreş Federasyonu olarak acil şifalar." ifadelerine yer verdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu "Türk sporuna ve atletizm camiasına büyük katkıları bulunan sayın Bakanımız ve kıymetle eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Atletizm Federasyonu olarak acil şifalar" dileğini iletirken Boks Federasyonu ise "Kovid-19 testi pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz." mesajını paylaştı.

Yüzme Federasyonunun mesajında da, ''Sayın Bakanımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.'' denildi.

Galatasaray Kulübünün yayımladığı mesajda, "Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ile değerli eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübünün, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ile kıymetli eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." denildi.

Trabzonspor Kulübünün mesajında ise şunlar kaydedildi: 

"Kovid-19 testi pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

Medipol Başakşehir ise sosyal medya hesabından Başkan Göksal Gümüşdağ'ın şu görüşlerine yer verdi:

"Kovid-19 testleri pozitif çıkan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Kasapoğlu ve değerli eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmalarını temenni ediyorum."

Süper Lig ve TFF 1.Lig'deki diğer kulüpler de yayımladıkları mesajlarla Kasapoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.