Algün, "ev sahibi yapan" kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı
Algün İnşaat, "sıfır faiz, 36 ay vade ve 10 yıl kira dönüşümü" kampanyasını yıl sonuna kadar uzattığını duyurdu
İSTANBUL (AA) - Algün İnşaat, 'sıfır faiz, 36 ay vade ve 10 yıl kira dönüşümü' kampanyasını yıl sonuna kadar uzattığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, hayata geçirdiği 47 projeyle 5 bin aileyi ev sahibi yapan Algün, yıl sonuna kadar devam edecek kampanyasının Düzce'deki tüm projelerde geçerli olduğunu duyurdu.
İstanbul'da inşa edeceği konut projeleriyle büyüme ivmesini hızlandırmayı hedefleyen şirket, Beylerbeyi ve Ataşehir'de iki projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Depreme dayanıklı, nitelikli ve konforlu yapılar üreterek kentin dönüşümüne katkı sağlamayı amaçlayan Algün, Ataşehir projesini ilerleyen günlerde Beylerbeyi projesine ise 2026'nın ikinci çeyreğinde başlatmayı planlıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Algün Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün bugüne kadar Düzce'de hayata geçirdikleri yüksek kalitedeki 47 projeyle de bölge ekonomisine katkı sağladıklarını belirtti.
Algün, projelerinin teslimlerini peyder pey gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, 'Çok kısa bir süre önce yedi projemizde teslimlere başladık. 'Algün Suits', 'Algün Adress', 'Unicenter', 'Parima Greenpark', 'Seven Park', 'Algün Royal' ve 'Algün Statü' projelerimizde yaşam başladı. Dairelerin teslimleri ve satışları devam ediyor. Projelerimize yatırım yapanlar dairelerini ve tapularını hemen teslim alabiliyor. Teslim ettiğimiz proje sayısı 41'e ulaşmış oldu.' ifadelerini kullandı.
Geriye kalan ve inşaatı hızla devam eden 'Algün Premium', 'Algün Nova', 'Algün Effect', 'Algün Private', 'Algün Nefes' ve 'Algün Elegance' isimli son altı projeyide 18 ayda teslim etmeyi planladıklarını aktaran Algün, şunları kaydetti:
'Sıfır faiz, 36 ay vade ve 10 yıl kira dönüşümü kampanyamız tüm projelerimizde geçerli. Burada her zaman tekrar ettiğim bir konuyu yinelemek istiyorum. Bundan sonra yeni başlayacak projelerin fiyatları iki kat daha yüksek olacak. O nedenle bu dönem, özellikle konuta erişim imkanı kısıtlı olan pek çok yatırımcı için cazip bir fırsat olma özelliği taşıyor.
Gayrimenkul
Rönesans Holding'in Adana'daki 2 milyar dolarlık yatırımında çalışmalar aralıksız sürüyor
Gayrimenkul
Makyol İnşaat'ın Romanya'daki yatırımlarının portföy büyüklüğü 3 milyar avroyu aştı
Gayrimenkul
Babacan Yapı'dan "Port Royal" projesinde peşin fiyatına 24 ay taksit kampanyası