Dolar
38.57
Euro
43.58
Altın
3,240.74
ETH/USDT
1,830.30
BTC/USDT
95,791.00
BIST 100
9,167.58
Gündem

Karadeniz Ereğli'de fırtınanın izleri siliniyor

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde geçen hafta fırtına nedeniyle sahil kesiminde oluşan hasarın giderilmesi için çalışma yürütülüyor.

Selim Bostancı  | 29.11.2023 - Güncelleme : 29.11.2023
Karadeniz Ereğli'de fırtınanın izleri siliniyor Fotoğraf: Selim Bostancı/AA

Zonguldak

İlçede 19 Kasım'da meydana gelen fırtınada oluşan dalgalar, sahildeki park ve çay bahçelerine zarar verdi.

Hasarın giderilmesi için çalışma başlatan belediye ekipleri, yaklaşık 3 kilometrelik sahil şeridinde zarar gören park ve bahçelerdeki oyun ve oturma gruplarını, kamelya ve bankları iş makineleriyle kaldırılıyor.

Büyük zarar gören Bozhane Sanat Sokağı'nda da yoğun çalışma yürüten ekipler, sökülen parke taşları ve yıkılan duvarların molozlarını alandan uzaklaştırıyor.

Öte yandan yıkılan kamelyaların altında kalan bazı sahipsiz kedilerin öldüğü görüldü.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.