Dolar
41.25
Euro
48.06
Altın
3,545.85
ETH/USDT
4,371.80
BTC/USDT
110,438.00
BIST 100
10,828.93
Spor, Futbol

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir dönemi sona erdi

Süper Lig'de sahasında İttifak Holding Konyaspor'a 4-3 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybeden Trabzonspor, teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yolları ayırma kararı aldı.

Selçuk Kılıç  | 20.07.2020 - Güncelleme : 21.07.2020
Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir dönemi sona erdi Fotoğraf: Mustafa Çiftçi/AA

Trabzon

Trabzospor Kulübünün, teknik direktör Hüseyin Çimşir ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshetme konusunda anlaştığı öğrenildi.

Tarafların imzasının ardından konuyla ilgili açıklama yapılacağı kaydedildi.

Bordo-mavililer Trabzonspor, Hüseyin Çimşir yönetiminde 16 lig maçında 8 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Bordo-mavili takımın Çimşir ile resmen yolların ayrılması halinde kalan son lig maçına ve Ziraat Türkiye Kupası finaline yardımcı antrenör Eddie Newton yönetiminde çıkacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.