Dolar
40.76
Euro
47.72
Altın
3,356.12
ETH/USDT
4,717.70
BTC/USDT
122,473.00
BIST 100
10,949.95
Spor, Futbol

Konyaspor UEFA Avrupa Ligi'nde ilk puanını aldı

Sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ilk puanını aldı.

20.10.2016 - Güncelleme : 21.10.2016
Konyaspor UEFA Avrupa Ligi'nde ilk puanını aldı

KONYA

Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk, Belçika'nın Gent ve Portekiz'in Braga takımlarıyla H Grubu'nda yer alan yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamadı.

Tarihinde çıktığı ilk Avrupa maçında sahasında Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilen Atiker Konyaspor, daha sonra deplasmanda karşılaştığı Gent'e ise 2-0 mağlup oldu.

Avrupa Ligi üçüncü maçında sahasında Braga'yı konuk eden Konya ekibi, Portekiz temsilcisi ile 1-1 berabere kalarak, Avrupa kupalarında ilk puanını aldı.

Milosevic tarihe geçti

Mücadelenin 9. dakikasında Ömer Ali Şahiner'in asistiyle takımını 1-0 öne geçiren Deni Milosevic, Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü atarak, kulüp tarihine geçti.

Shakhtar Donetsk zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Grubun bir diğer maçında Shakhtar Donetsk, Gent'i sahasında 5-0 yendi. Puanını 9'a çıkaran Ukrayna ekibi, zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, Gent ise 4 puanla 2. sırada kendine yer buldu. 

Atiker Konyaspor ile 1-1 beraber kalarak puanını 2'ye çıkaran Braga 3. sırada yer alırken, Atiker Konyaspor ise 1 puanla son sırada kaldı.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.