Dolar
40.53
Euro
47.61
Altın
3,365.89
ETH/USDT
3,672.60
BTC/USDT
117,123.00
BIST 100
10,689.05
Spor, Asrın felaketi

Cenk Tosun, depremzede Cavit ile Antalya'da buluştu

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybeden ve daha önce telefonda görüştüğü depremzede çocuğu hastanede ziyaret etti.

Murat Kaya  | 14.02.2023 - Güncelleme : 14.02.2023
Cenk Tosun, depremzede Cavit ile Antalya'da buluştu Fotoğraf: twitter.com/CenkTosun_

Istanbul

Antalya'da tedavi altına alınan depremzede Cavit adına gönderilen mesaja yanıt veren tecrübeli oyuncu, daha önce, "Cavit kardeşim, sen bizim mucizemizsin. Formayı hallediyorum, eski gücüne kavuşunca da maça bekliyoruz seni. Seni çok öpüyorum canım kardeşim." paylaşımında bulunmuştu.

Tosun ve eşi, Antalya'ya giderek, hastanede tedavi gören minik Cavit'i ziyaret etti.

Bu ziyareti, sosyal medya hesabından birlikte yer aldıkları bir fotoğrafla paylaşan golcü oyuncu, "Cavit kardeşimle buluştuk." notunu düştü.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.