Eski kaymakamlara FETÖ'den hapis cezası
Eski kaymakamlar Orhan Şefik Güldibi ile Mehmet Cengiz Yücedal, Fetullahçı Terör Örgütü üyeliğinden 7 yıl 6'şar ay hapisle cezalandırıldı.

Ankara
ANKARA
Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesinde ayrı ayrı görülen duruşmalara, sanıklar Mersin'in Tarsus ilçesinin eski kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ile Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinin eski kaymakamı Mehmet Cengiz Yücedal ve avukatları katıldı.
Mahkeme heyeti, Güldibi ile Yücedal'a "Fetullahçı Terör Örgütü üyeliği" suçundan 7 yıl 6'şar ay hapis cezası verdi.
Öte yandan, Maliye Bakanlığı uzmanı Mehmet Özdemir de FETÖ üyeliği suçundan 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Muhabir: Serdar Açıl
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.