Наши производи

Пакет вести


Турција и агенда во светот;

 • Општо
 • Политика
 • Економија
 • Наука- Технологија
 • Спорт
 • Култура-уметност-живот
 • Здравје

Детали за содржината


Системот на работа на вестите на Anadolu Agency  e течен систем на вести (HAS) 

Пакет вести за клиенти;

 • Сателитски (DVB)
 • has.aa.com.tr -  кориснички интерфејс
 • has.aa.com.tr преку XML, NewsML 2.9

  Формуларот за претплата превземете го тука .