свет, Коронавирус

Ковид-19 причина за смртта на повеќе од 380.000 лица во светот

Над 380.000 лица во светот починаа од последици предизвикани од заразеност со новиот тип на коронаирус (Ковид-19)

Nuri Aydın   | 02.06.2020