
ANKARA
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da ev ve büro ile biri eşinin kullandığı 3 adet otomobili bulunduğunu beyan etti.
HDP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, bugün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal varlığına dair beyanını sundu.
Demirtaş, beyanında, Diyarbakır'da 260 bin lira değerinde ev ile 100 bin lira değerinde hukuk bürosuna sahip olduğunu belirtti.
Parti çalışmalarında makam aracı olarak kullanılan 2 adet Audi marka otomobilin bulunduğunu beyan eden Demirtaş, eşi Başak Demirtaş'ın kullandığı Skoda marka otomobile de mal varlığı beyanında yer verdi.
Muhabir: Hüseyin Gazi Kaykı
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.