Dolar
32.46
Euro
34.85
Altın
2,346.64
ETH/USDT
3,144.50
BTC/USDT
64,369.00
BIST 100
9,884.22
arşiv

Japon Akıllı/Yenilenebilir Enerji Pazarına World Smart Energy Week Osaka 2014 Vasıtası ile Daha Fazla Yatırım Yapın

30.07.2014 - Güncelleme : 30.07.2014
Japon Akıllı/Yenilenebilir Enerji Pazarına World Smart Energy Week Osaka 2014 Vasıtası ile Daha Fazla Yatırım Yapın

 

29 Temmuz 2014 07:55 UTC

Japon Akıllı/Yenilenebilir Enerji Pazarına World Smart Energy Week Osaka 2014 Vasıtası ile Daha Fazla Yatırım Yapın

World Smart Energy Week Osaka 2014

PV EXPO OSAKA

PV SYSTEM EXPO OSAKA

BATTERY OSAKA

INT'L SMART GRID EXPO OSAKA

TOKYO--(BUSINESS WIRE)-- Reed Exhibitions Japan, World Smart Energy Week Osaka'nın (World Smart Energy Week için kardeş etkinlik http://www.wsew.jp/en/) 2014 uygulamasını 3-5 Eylül 2014 tarihleri arasında INTEX OSAKA'da gerçekleştirecek.

4 uzmanlık sergisini - PV EXPO OSAKA http://www.pvexpo-kansai.jp/en/, PV SYSTEM EXPO OSAKA http://www.pvs-kansai.jp/en/, BATTERY OSAKA http://www.battery-kansai.jp/en/ ve INT'L SMART GRID EXPO OSAKA http://www.smartgrid-kansai.jp/en/ - içeren bu sergi iş yapmak ve Japonya'nın esasen batı bölgelerinden gelen sektör uzmanları ile bağlantılar kurmak için bir platform sağlayacak.

Bu yıl 200 sergi sahibi ve 20.000 uzman ziyaretçi bekleniyor. Yurt dışı sergi sahiplerinin kaplayacağı sergi alanının yanı sıra serginin toplam büyüklüğünün iki katına çıkacağı tahmin ediliyor.

Çeşitli PV sistem kurulumu/entegrasyonu, sistem bileşenleri, kurulum/montaj cihazları ve malzemeler ile ilgili şirketlerin yanı sıra PV sektöründen YINGLI GREEN ENERGY, JINKO SOLAR, CANADIAN SOLAR, SOLAR WORLD, ZHONGLI TALESUN SOLAR, ZNSHINE PV-TECH, KOREA TELECOM vb. katılacak.

BATTERY OSAKA ve INT'L SMART GRID EXPO OSAKA bakımından: OSAKA GAS, FUJI ELECTRIC, TABUCHI, DENSO, NIHON GAISHI, FURUKAWA, TOYO TECHNICA, NAG SYSTEM vb. sergi açacak.

Ana konulu 3 oturum yapılarak PV, yenilenebilir batarya ve akıllı şebeke sektörlerinin mevcut durumu ve gelecekteki görünümü tartışılacak. Bu oturumlara YINGLI GREEN ENERGY, SOLAR FRONTIER, NTT FACILITIES, HITACHI CHEMICAL, NGK INSULATORS, NIPPON CHEMI-CON, HITACHI CHEMICAL, TOSHIBA, IBM JAPAN ve KANSAI ELECTRIC POWER başkanlık yapacak. Japonya'nın elektriği serbestleştirmesi ve akıllı topluluk iş çevreleri görünümü hakkında da özel oturumlar yapılacak.

Sergi Yöneticisi Yoichiro Ayabe, World Smart Energy Week Osaka'nın akıllı/yenilenebilir enerji işinin tüm Japonya'da genişlemesine daha fazla destek sağlayacağından emin:
"Bölgede çok sayıda proje gerçekleştirildiği ve bir çok şirket batı Japonya kökenli olduğu için batı Japonya'daki pazar potansiyeli büyüktür. Açıkçası, geçen yıl katılımcıların toplam memnuniyeti çok yüksek olmuştur, çünkü hem Japon hem yabancı katılımcılar yeni müşteriler edinebilmiştir. World Smart Energy Week Osaka'nın Japonya'da yeni işler ve bağlantılar araştırılan yeni bir temel endüstri sergisi şeklinde yerleşeceğine eminiz."

World Smart Energy Week için hem Osaka hem Tokyo etkinliklerinin genişlemesi bekleniyor ve her iki sergideki sergi standı mekânının büyük bölümü hızla satılıyor.

Daha fazla bilgi için http://www.wsew.jp/en/ adresini ziyaret edin veya Sergi Yönetimi ile temasa geçin.

Fotoğraflar\Multimedya galeri için: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50914050&lang=en

Bu duyurunun orijinal kaynak dildeki metni, resmi ve geçerli versiyondur. Çeviriler sadece yardımcı olmak amacıyla sunulmuştur ve kanuni geçerlik sahibi tek metin olan kaynak dilde hazırlanan metin ile çapraz başvuru yöntemine göre incelenmelidir.

İletişim Bilgileri

World Smart Energy Week Show Management
Reed Exhibitions Japan Ltd.
Ena Masui, +81-3-3349-8519
pr-eng.wsew@reedexpo.co.jp

Kaynak: World Smart Energy Week Sergi Yönetimi

Akıllı Multimedya Galerisi

 

Fotoğraf

World Smart Energy Week Osaka 2013'ten görünüm (Fotoğraf: Business Wire)

 

Logo

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın