Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,243.70
BTC/USDT
63,253.00
BIST 100
9,915.62
Yaşam

Türk mutfağı New York Times'da

ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times (NYT), haftasonu ekinde Türk mutfağına geniş yer verdi.

02.10.2011 - Güncelleme : 02.10.2011
Türk mutfağı New York Times'da

turk mutfagi_600

ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times (NYT), haftasonu ekinde Türk mutfağına geniş yer verdi.***

NEW YORK

Gazetenin haftasonu yayınlanan gezi ekinde, fotoğraflarla Türk mutfağına tam sayfa ayrılarak İstanbul'da yemek yenilmesi gereken restoranlar sıralandı.
Liesl Schillinger tarafından kaleme alınan ''İstanbul'u Tatmak'' adlı yazıda, İstanbul'un minareleri, Arnavut kaldırımları, Boğaz'ı ve Kapalı Çarşısıyla New York'tan farklı olsa da aslında iki şehrin aynı dinamik enerjiye sahip olduğu yorumu yapıldı.
Yazıda İstanbul'da çok sayıda restoran, kafe, meyhane olduğu belirtilerek İstanbul'u ziyaret edenlerin nerede yemek yiyeceklerine karar vermede epey şaşkınlık yaşadıkları, İstanbul'da sayısız seçenek olduğu kaydedildi.
Yazıda İstanbul'un gözde restoranlarında yenmesi gereken yemekler ve fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgi verildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın