Tırda şiş kebap keyfi
Tekerlekli bir restorana dönüştüren tırla, farklı bir mekanda müşterilere farklı lezzetler sunuluyor.

Tekerlekli bir restorana dönüştüren tırla, farklı bir mekanda müşterilere farklı lezzetler sunuluyor.***
DÜZCE
![]() |
Tırda şiş kebap keyfi |
![]() |
Tırda şiş kebap keyfi |
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1963 model tırı, tekerlekli bir restorana dönüştürüldü.
İşletme sahibi Onur Batuhan Karabacak, 2 arkadaşıyla birlikte Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'ndan mezun olduklarını belirterek, yurt içi ve yurt dışındaki çeşitli otellerde bir süre çalıştıklarını söyledi.
Arkadaşlarıyla birlikte edindikleri tecrübeler ışığında bir farklı restoran açma fikrinin doğduğunu ifade eden Karabacak, bu çerçevede ''Mobil Kebap Tır'' projesini hayata geçirdiklerini anlattı.
Hayata geçirdikleri bu projenin çok dikkat çektiğini vurgulayan Karabacak, asıl projelerinin ''Uçak Restoran'' projesi olduğunu belirtti. Tırın teras olarak düzenlenen bölümü ve alt kısmının restoran olarak kullanılmasından dolayı ilgi gördüğünü söyleyen Karabacak, ''Uçak restoran projesi, ilk etapta bize biraz maliyetli geldiği için bu projeyi hayata geçirdik'' dedi.
Tırın restoran kısmının 3 metre 60 santimetre genişliğinde olduğunu kaydeden Karabacak, ''Alt kat ve üst kat olmak üzere toplamda 16 masa var. Normalde 200 kişilik bir araç. Fakat biz bunu Akçakoca'nın potansiyeline göre küçülttük. Normalde üst ve alt katı daha büyük'' diye konuştu.