Hikmet Temeş
26 Nisan 2025•Güncelleme: 26 Nisan 2025
Beldenin Çaylıca Mahallesi'nde bulunan ve uzun yıllardır meyve veren ceviz ağacı, geniş kovuğuyla dikkati çekiyor.
Bölgenin en eski ceviz ağaçlarından biri olduğu değerlendirilen ve zamanla içi boşalan ağacın kovuk kısmına yaklaşık 10 kişi sığabiliyor.
📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹
Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı🔹
Anlık gelişmeler için AA Canlı Mahalle sakinlerinden Turgut Özatak, ceviz ağacının asırlık olduğunu ve gövdesinin çok geniş olduğunu belirtti.
Ağacın kovuğuna yaklaşık 10 kişinin sığabildiğini aktaran Özatak, "Geçen sosyal medyada bir paylaşım olmuş. Bayağı beğenildi. Köyümüzün imajı için iyi oldu. Her yıl meyvesini topladığımız bir ağaçtır. Her yıl kilolarca ceviz topluyoruz." dedi.