Dolar
44.59
Euro
51.44
Altın
4,676.40
ETH/USDT
2,071.70
BTC/USDT
67,445.00
BIST 100
12,936.35
Gündem

Trabzon'daki fabrika yangını kontrol altına alındı

Trabzon'da mobilya fabrikasında çıkan yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

11.05.2017 - Güncelleme : 11.05.2017
Trabzon'daki fabrika yangını kontrol altına alındı

TRABZON

Trabzon'da mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Arsin ilçesinde bulunan Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki mobilya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra ilçe belediyesi itfaiye ekipleri de müdahale ediyor. 112 Acil Servis ekipleri de olay yerinde hazır bekletiliyor.

Ekiplerin kontrol altına almaya çalıştığı yangında, fabrikada büyük oranda hasar oluştu.

Çevredeki bazı işçilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yangın kontrol altına alındı

Trabzon'da mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Arsin ilçesinde bulunan Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mobilya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

112 acil servis ekiplerinin de olay yerine gönderildiği yangın sırasında, hortumun patlaması sonucu bir itfaiye eri kolundan yaralandı.

Yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da olay yerine gelerek ilgililerden bilgi aldı. 

"Yangının büyük ihtimal elektrik kontağından çıktığı düşünülüyor"

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının saat 08.00 sularında başladığını belirterek "Bu fabrikamız Arsin Organize Sanayi Bölgemizin en büyük işletmelerinden biri ve 27 dönüm arazi üzerine kurulu büyük bir ana fabrikası var." dedi.

Yangının elektrik kontağından çıktığının düşünüldüğünü belirten Şen, "Normal bir yangında 7 dakikada yangın etrafı sarıyor ama bu mobilya mağazası olduğu için süngerinden, ahşabından, malzemelerinden 3 ile 5 dakikada her tarafı etkileyebiliyor. Haber alır almaz buraya geldik." dedi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın