
Taşeron firmanın sözleşmesinin bitmesi üzerine iş akitleri feshedilen bir grup işçi, ağızlarına ''siyah bant'' takarak sessiz eylem yaptı.***
MERSİN
CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Vahap Seçer ile İl Başkanı Yılmaz Şanlı'nın yanı sıra bazı belediye başkanı ve yöneticilerin katılımı ile parti binası önünde bayramlaşma töreni yapıldı.
Tören sırasında Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İmar İnşaat A.Ş'de çalışırken, taşeron firmanın sözleşmesinin bitmesi üzerine yaklaşık 2,5 ay önce iş akitleri feshedilen bir grup işçi ise ağızlarını siyah bantla bağlayarak sessiz eylem yaptı.
Genel-İş Mersin Şubesi Sekreteri Sani Deniz, yaptığı açıklamada, işçilerin iki bayramdır işsiz olduklarını ifade ederek, durumlarının ne olacağının belli olmadığını, dolayısıyla da ilgililerden işe başlatılmaları konusunda bir açıklama beklediklerini kaydetti.