Dolar
40.26
Euro
46.83
Altın
3,342.15
ETH/USDT
3,161.70
BTC/USDT
118,700.00
BIST 100
10,259.77
Gündem

Gürcistan'a kimlikle giriş başlıyor

Ardahan Valisi Tekmen, 10 Aralık Cumartesi günü artık kimlikle Gürcistan ile Türkiye'ye girişlerin olabileceğini söyledi. 

08.12.2011 - Güncelleme : 08.12.2011
Gürcistan'a kimlikle giriş başlıyor

batum-2

Ardahan Valisi Tekmen, 10 Aralık Cumartesi günü artık kimlikle Gürcistan ile Türkiye'ye girişlerin olabileceğini söyledi. ***

ARDAHAN 

Vali Mustafa Tekmen, Gürcistan ile Türkiye arasında kimlikle girişlerin olacağını, söz konusu çalışmayla ilgili İçişleri Bakanlığınca kendilerine bilgi verildiğini söyledi.
Vize ve geçiş kolaylığı sağlanması amacıyla söz konusu protokol çalışmasının 15 yıl önce başlatıldığını belirten Tekmen, ''10 Aralık Cumartesi günü artık kimlikle Gürcistan ile Türkiye'ye girişler olacak. Hayırlı olsun. Pasaport derdi ortadan kalktı. Bu anlamda dostluğumuz daha da pekişecek. Türkiye'ye de aynı şekilde girişler olacak'' diye konuştu.
Tekmen, Gürcistan'a Türkgözü Sınır Kapısı ile girildiğini, mevcut güzergahta altyapı çalışmalarının tamamlandığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın