
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor kafilesini taşıyan kulüp otobüsüne yük treni çarptı.***
SAMSUN
Kazada çarpmanın etkisiyle futbolculardan Hakan Arslan'ın dudağının patladığı, Serdan Özkan'ın da ayağını koltuğa çarptığı öğrenildi.
Kazayla ilgili basın mensuplarına bilgi veren kulüp otobüsünün şoförü Recep Terzi, Dün akşam oynanan maçın ardından karayoluyla Samsun'a döndüklerini söyledi.
Belediyeeveleri Kavşağı'ndan tesislerin bulunduğu Doğupark'a girmek için hemzemin geçitten geçtiği sırada, treni fark ettiğini ifade eden Terzi, şunları kaydetti:
''Gece yarısıydı. Belediyeevleri Kavşağı'nda trafik lambalarına bakıyordum. Doğupark'a girmek için hemzemin geçidine geldiğimde bariyerler açıktı. Hemzemin geçidine girdikten sonra ışıkları bile olmayan treni fark ettim ve arabanın gazına yüklendim. Gaza yüklenmemle beraber tren otobüsün arka sol lastiğe vurdu ve bizi kenara itti. Eğer erken fark etmemiş olsaydık tren otobüsün ortasından vuracaktı. Allah muhafaza otobüsü takla attırırdı. Durum daha kötü olabilirdi.''
Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ise ciddi bir kazanın eşiğinden dönüldüğünü vurgulayarak, ''Verilmiş sadakamız varmış. Kazayı duyan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Konuya hassasiyet gösterdi. Kazayı duyunca yüreğinin ağzına geldiğini belirtti. Kendisine hassas yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.