Furkan ve Barış kadrodan çıkarıldı
2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu 14'e düştü.

2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu 14'e düştü.***
İSTANBUL
2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu 14'e düştü.
Milli takımın Almanya'da katıldığı Beko Super Cup turnuvasının ardından, bugün aday kadrodan Furkan Aldemir ve Barış Ermiş çıkarıldı.
A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Furkan ve Barış'ın kadrodan çıkarıldığını, İstanbul'da yapacakları Adidas İstanbul Cup turnuvasının ardından kadronun şampiyona öncesi 12'ye düşeceğini söyledi.
Aday kadrodan daha önce Kerem Gönlüm ile genç oyuncu Sertaç Şanlı, daha sonra da Kerem Gönlüm'ün yerine kadroya dahil edilen Duşan Cantekin çıkarılmıştı.
12 Dev Adam'ın belgeseli yapıldı
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın ana sponsoru Garanti Bankası'nın basketbola desteğinin 10. yılında ''12 Dev Adam'' için hazırladığı belgeselin ilk gösterimi, İstanbul'da yapıldı.
Belgeselde ''12 Dev Adam'' markasının ortaya çıkışı, markanın ve Türk basketbolunun son 10 yıl içinde gösterdiği gelişim, yapılan reklam kampanyaları ve Athena'nın bir marş haline gelen şarkısı, TBF yöneticileri, milli takım oyuncuları ve banka yöneticileri tarafından anlatılıyor.