Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,510.80
BTC/USDT
113,927.00
BIST 100
10,746.98
Spor, Futbol

Beşiktaş'ta kombine biletler tükendi

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da 2016-2017 sezonunda oynanacak maçların kombine biletleri tükendi.

24.03.2016 - Güncelleme : 24.03.2016
Beşiktaş'ta kombine biletler tükendi

İSTANBUL

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da 2016-2017 sezonunda oynanacak maçların kombine biletleri tükendi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yenilenen fiyatlarla dün ve bugün taraftarlarımız kombinelere büyük ilgi gösterdi ve 2016-17 sezonu Vodafone Arena kombinelerinin tamamı satıldı." denildi.

Açıklamada, yeni statta bu sezon 11 Nisan'daki Bursaspor ve sonrasındaki Kayserispor ile Osmanlıspor karşılaşmaları için kombine sahibi taraftarların öncelikli bilet satın alma hakları bulunduğu vurgulanarak, bilet satışlarıyla ilgili detayların daha sonra duyurulacağı belirtildi.

"11 Nisan'da yeni yuvamızda buluşmak dileğiyle..."

Takıma destek veren siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür edilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Beşiktaşımıza desteğini bir kez daha sergileyen, siyah-beyaz aşkıyla 11 Nisan'ı sabırsızlıkla bekleyen büyük taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Taraftarlarımız ve camiamızla kenetlenerek, nice zaferler yaşayacağımız Vodafone Arena'yı büyük bir gururla açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gücünü taraftarından alan Beşiktaş'ımız, yuvasına dönüyor. 11 Nisan'da yeni yuvamız Vodafone Arena'da buluşmak dileğiyle..."

Muhabir: Esra Duman Tekeli

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.