Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,478.50
BTC/USDT
113,084.00
BIST 100
10,746.98
Spor, Futbol

Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

04.03.2016 - Güncelleme : 04.03.2016
Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi

İSTANBUL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Torku Konyaspor maçındaki saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildi.

Açıklamada, Amed Sportif Faaliyetler'in, Fenerbahçe ile yaptığı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında 6 futbolcusunun sarı kart görmesinden dolayı, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle disipline gönderildiği kaydedildi.

Aynı karşılaşmada, Amed Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Gürbüz'ün de, saldırı gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.