Dolar
41.16
Euro
48.08
Altın
3,546.60
ETH/USDT
4,371.80
BTC/USDT
110,438.00
BIST 100
10,828.93
Sağlık, seçim 2015

AFAD'dan oy kullanılan okullarda KBRN taraması

AFAD ekipleri tarafından, oy kullanılan bazı okullarda kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer tehditlere karşı tarama yapıldı.

Zehra Aydın  | 01.11.2015 - Güncelleme : 01.11.2015
AFAD'dan oy kullanılan okullarda KBRN taraması

Ankara

ANKARA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) bağlı ekiplerce, oy kullanılan bazı okullarda kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer tehditlere karşı tarama yapıldı.

AFAD'dan yapılan açıklamada, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla ülke genelinde Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer tehlikeli maddelerin (KBRN) neden olabileceği tehdit ve tehlikelere ilişkin her türlü koordinasyonun yapıldığı ve tedbirin alındığı belirtildi.

AFAD'a bağlı KBRN ekiplerinin başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere siyasi parti liderlerinin ve vatandaşların oyunu kullanacağı okullara giderek, tespit ve teşhis cihazları ile KBRN tehditlerine karşı tarama işlemlerini gerçekleştirdikleri vurgulandı.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın