Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,570.60
BTC/USDT
70,462.00
BIST 100
9,079.97
Kültür

Diyarbakır'da 'Kelimenin Kalbi' etkinliği

Polis Başmüffetişi Ahmet Sula, "Kelimenin Kalbi" adlı etkinlikte Diyarbakırlı gençlerle bir araya geldi.

21.05.2018 - Güncelleme : 21.05.2018
Diyarbakır'da 'Kelimenin Kalbi' etkinliği Fotoğraf: AA/Hasan Namlı

DİYARBAKIR 

Polis Başmüffetişi Ahmet Sula, "Kelimenin Kalbi" adlı etkinlikte Diyarbakırlı gençlerle bir araya geldi.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Kültür Merkezi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda gençlerle buluşan Sula, "Gençlik, Şuur ve Özgüven" konusunda yaşadığı tecrübeleri paylaştı.

Sula, AA muhabirine yaptığı açıklamada, askerliğini bu bölgede yaptığını ve bölgenin kendisinde derin izler bıraktığını söyledi.

Özellikle terörden mağdur olmuş bu bölgenin gençleriyle bir araya gelmeyi çok önemsediğini kaydeden Sula şunları söyledi:

"Gençlerimizle buluşup insana dair gayretimizle geleceğimizle ilgili tecrübelerimi paylaşımlarımı duygularımı aktarmak istiyorum. Bunlara gayret ettim. İnsan iki şeyden sorumlu; bir niyeti, bir de gayret. Niyetimi paylaştım. O yüzden buradayım. Çocukların geri bildirimleri beni son derece memnun etti. Onların gözlerimdeki yüreklerindeki ışığı gördüm. İnşallah doğru yer ve zamanda doğru kişilerle beraberim." dedi.

Sula, Mardin, Şırnak, Siirt ve Batman'da gençlerle buluşacağını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Hasan Namlı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.