Nef Vakfı deprem bölgesine desteğini sürdürüyor
Nef Vakfı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde deprem bölgesine destek olmaya devam ediyor.
İSTANBUL (AA) - Nef Vakfı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde deprem bölgesine destek olmaya devam ediyor.
Vakıftan yapılan açıklamaya göre, bu zamana kadar birçok sivil toplum kuruluşuyla işbirliği ile bölgeye sağladığı ayni ve maddi yardımlarına aralıksız devam eden Nef Vakfı, depreminin yıl dönümünde yaraları dayanışmayla sarmak üzere bölgede olmaya hazırlanıyor.
Hatay'ın Defne ilçesindeki konteyner kente 'Nef Vakfı Söyleşi Çadırı' kurmaya hazırlanan Nef Vakfı, herkesi 'Paylaşıyoruz, İyileşiyoruz' sloganı ile depremde hayatını kaybeden vatandaşları anmaya ve depremden etkilenen vatandaşların iyileşme sürecine maddi ve manevi destek olmaya davet ediyor.
Araştırmacı Yazar Kerim Güç, Uzman Psikolog Dilek Avuk ve Nef Vakfı Afet Kriz Direktörü Ercüment Arabacı'nın konuşmacı olarak yer alacağı söyleşi programı 6 Şubat 15.00'de bölge halkının katılımıyla gerçekleştirilecek.
Vakıf/Dernek
Boğaziçi Üniversiteliler Derneği'nin 18. Olağan Genel Kurulu 12 Ekim'de yapılacak
Vakıf/Dernek
Sabancı Vakfı'ndan Dünya Kız Çocukları Günü'nde sivil topluma 15 milyon liralık destek
Vakıf/Dernek
Sabancı Vakfı'ndan üniversite öğrencilerine aylık 9 bin lira burs desteği
Vakıf/Dernek
İbrahim Çeçen Vakfı "Zirvenin Şefleri" projesiyle gençleri mutfakta buluşturdu