Quick Sigorta Heybeliada Su Sporları Kulübü Yelken Takımı, Cumhuriyet Kupası'nda ödül kazandı
Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar: "Takımlarımızın başarılarına, cumhuriyetin bize emanet ettiği azim, birlik ve ilerleme ruhunun denizdeki yansıması gözüyle bakıyoruz" dedi
İSTANBUL (AA) - Quick Sigorta Heybeliada Su Sporları Kulübü Yelken Takımı, Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın dördüncü ve son ayağı 2025 Cumhuriyet Kupası'nda çeşitli kategorilerde ödül kazandı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Kupası'nda Quick Sigorta Heybeliada Su Sporları Kulübü J70 ekibi genel klasmanda ikinciliğin sahibi oldu, Quick Sigorta Heybeliada Su Sporları Kulübü SB20 ekibi de B kategorisinde ikinciliği kazandı.
Dolmabahçe kıyılarından başlayan yarışta ekipler, Boğaz'ın silueti eşliğinde Cumhuriyet ruhunu yaşattı.
Şirket, Heybeliada Su Sporları Kulübü çatısı altındaki HSSK-Quick Sigorta J70 ve HSSK-Quick Sigorta SB20 tekneleriyle kürsüde yer alarak, performans gösterdi.
Dereceye giren ekipler, Fişekhane'de düzenlenen törende ödüllerine kavuştu. Törende, yıl boyunca farklı kategorilerde mücadele eden yelken ekipleri bir araya geldi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, Cumhuriyet'in 102. yılında Boğaz'da Türk bayrağını görmenin tarifsiz gurur olduğunu belirtti.
Türkiye'nin değerlerine, gençliğine ve sporuna yatırım yapan kurum olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını aktaran Yaşar, şunları kaydetti:
'Yıllardır desteğimizi sürdürdüğümüz yelken sporu da bu manada bizim için çok kıymetli. Bu nedenle takımlarımızın başarılarına, Cumhuriyetin bize emanet ettiği azim, birlik ve ilerleme ruhunun denizdeki yansıması gözüyle bakıyoruz. Bu yolda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımızı, sporcularımızı ve destek veren herkesi gönülden kutluyorum.'
Şirketler
Hatay Sörf Merkezi'nin hikayesi "Hayatın Çizgisi" belgeseliyle izleyiciyle buluştu
Şirketler
Özyeğin Üniversitesi ve Fordham Üniversitesi Gabelli İşletme Okulu'ndan işbirliği
Şirketler
Quick Sigorta Heybeliada Su Sporları Kulübü Yelken Takımı, Cumhuriyet Kupası'nda ödül kazandı