DS Automobiles'den DS 7 ve DS 4 modellerinde temmuzda finansman kampanyası
Kampanya, düşük faizli kredi ve takas desteği içeriyor.
İSTANBUL (AA) - DS Automobiles, DS 7 ve DS 4 modelleri için temmuz ayında düşük faizli kredi ve takas desteği içeren kampanya başlattı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda DS 7 Etoile BlueHDi 130 versiyonu için 500 bin lira tutarında, 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faiz oranlı kredi seçeneği sunuluyor.
DS 7'nin şarj edilebilir hibrit versiyonları olan Plug-in Hybrid AWD 300 ve Performance Plug-in Hybrid AWD 360 için ise 450 bin lira tutarında, 12 ay vadeli ve aynı faiz oranlı kredi imkanı sağlanıyor. Tüm DS 7 modellerinde ayrıca takas desteği de yer alıyor.
DS 4 Pallas BlueHDi 130 versiyonu için ise 250 bin lira tutarında, 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi veya takas desteği sunuluyor.
Otomotiv
Yeniköy Motors'tan Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımına sponsorluk desteği