Luxera GYO dört projesi için yeni kampanya başlattı
Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, "Vadeyi uzatarak hem ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza bir imkan sunmayı hem de Luxera güvencesi ve kalitesini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi
İSTANBUL (AA) - Luxera GYO, 'Dört Dörtlük' adlı kampanyasıyla konut projelerinden ev almak isteyenlere yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade imkanı sunuyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya, Luxera Topkapı, Luxera Nevbahar Life, Luxera Nevbahar Suites ve Luxera Bahçeport projelerinde geçerli olacak.
Topkapı'da inşa edilen Luxera Topkapı, 5 bin 396 metrekare arsa üzerinde 13 katlı iki blok halinde tasarlanıyor. Projede, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Toplam 31 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak projede, 2 bin 500 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Projenin 400 metrekarelik kapalı sosyal tesisleri içinde kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı ve buhar odası gibi donatılara yer veriliyor.
Kayaşehir'de tasarlanan Luxera Nevbahar Life, bahçeli daireleri, balkonları, ticari alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahaları ve yürüyüş parkurlarıyla öne çıkıyor. Şamlar Tabiat Ormanının yanında konumlanan projeden ev alanlar, site içerisindeki açık hava alanlarında veya ormanda doğayla iç içe bir yaşam sürebilecek.
Başakşehir Kayaşehir'de, Şamlar Tabiat Parkının karşısında yer alan Luxera Nevbahar Suites ise 4 blokta toplam 79 konuttan oluşuyor. Büyüklükleri 76,15 metrekare ile 156,82 metrekare arasında değişen 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede, geniş peyzaj alanlarının yanı sıra spor salonu, fitness, sauna, buhar odası ve Türk hamamı gibi sosyal donatılar bulunuyor. Ön satış dönemi başlayan proje, sakinlerine konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.
Arnavutköy'de, iki tarafı ormanla çevrili, 300 bin metrekare Millet Bahçesinin ortasında konumlanan Luxera Bahçeport'ta ise yaşam başladı. İstanbul Havalimanına yakınlığıyla dikkati çeken projede yer alan özel dubleks dairelerde geniş teras alanı bulunuyor.
- 'Ev almak için uygun zaman'
Açıklamada görüşlerine yer verilen Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, inşaat maliyetlerindeki artışın, talep dinamiklerinin ve girdi maliyetlerindeki yükselişin, konut piyasasında dengeleri yeniden şekillendirdiğini belirtti.
Gayrimenkulün uzun vadede değerini koruyan, en güvenli limanlardan biri olduğunu kaydeden Taş, mevcut dönemin alıcılar açısından önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.
Taş, dönemin ev almak için doğru bir zaman olduğuna değinerek Taş, şunları kaydetti:
'İnşaat maliyetleri yıllık bazda artmaya devam ederken, fiyatların bu seviyelerde kalması çok gerçekçi değil. Özellikle konut kredisi faizleri düşüşe geçtiğinde talep daha da hızlanacak. O noktada bugünkü fiyatları bulmak kolay olmayacak. Luxera GYO, bu süreçte beklemek yerine bugünden harekete geçmek isteyenler için ödeme koşullarını yeniden düzenledi. Elimizi taşın altına koyduk ve vade sürelerini uzatarak alıcılarımıza önemli bir fırsat sunduk. Luxera kalitesiyle tanışmak isteyen herkesi, projelerimizi yakından incelemeye ve satış ofislerimize davet ediyoruz. Vadeyi uzatarak hem ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza bir imkan sunmayı hem de Luxera güvencesi ve kalitesini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz.'
Gayrimenkul
Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek