Dolar
39.76
Euro
46.59
Altın
3,334.89
ETH/USDT
2,472.50
BTC/USDT
107,680.00
BIST 100
9,418.52
Gündem

SASA Polyester, tesislerinin depremden zarar görmediğini bildirdi

SASA Polyester, Adana Seyhan'da bulunan tesislerinin depremde önemli bir zarar görmediğini açıkladı.

Muhammed Said Tanıl  | 06.02.2023 - Güncelleme : 06.02.2023
SASA Polyester, tesislerinin depremden zarar görmediğini bildirdi

İstanbul

SASA Polyester'in duyurusu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

Duyuruda, meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde, Adana Seyhan'da bulunan tesislerde önemli bir hasar meydana gelmediği ve üretime aynı şekilde devam edildiği bildirildi.

KAP'ta yer alan duyuruda, "Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. SASA olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadeleri kullanıldı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın