Dolar
43.04
Euro
50.26
Altın
4,456.49
ETH/USDT
3,154.50
BTC/USDT
91,100.00
BIST 100
12,028.84
Gündem

Bakan Kurum: İstanbul'da 2 bin 928 binanın az hasarlı olduğunu tespit ettik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, İstanbul'daki depremlerin ardından yürütülen hasar tespit çalışmalarında şu ana kadar 2 bin 928 binanın az hasarlı olarak tespit edildiğini, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Emrullah Cesur  | 29.04.2025 - Güncelleme : 29.04.2025
Bakan Kurum: İstanbul'da 2 bin 928 binanın az hasarlı olduğunu tespit ettik

Ankara

Murat Kurum, sosyal medya hesabından, İstanbul'da meydana gelen depremlerin ardından yürütülen hasar tespit çalışmalarına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

"İstanbul'da bugün itibarıyla 25 bin 17 binayı inceledik. 22 bin 89 binanın hasarsız, 2 bin 928 binanın az hasarlı olduğunu tespit ettik. Hasar tespit çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız."

📲 Artık haberler size gelsin
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.

🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
bannerpartial1
bannerpartial2