Ankara'da kamyon alt geçitteki hafif ticari aracın üzerine devrildi
Ankara'nın Çankaya ilçesinde hurda malzeme yüklenirken freni boşalan kamyonun alt geçitte seyir halinde bulunan hafif ticari aracın üzerine devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
Ankara
Atatürk Bulvarı'ndaki Macaristan Büyükelçiliği önünde park halinde bulunan 06 F 212 plakalı kamyon, hurda malzeme yüklenirken freninin boşalması nedeniyle aniden hareket etti.
Yoldan çıkarak Kuğulu Altgeçidi'ne devrilen kamyon, Saffet K. idaresindeki 06 CBZ 93 plakalı hafif ticari aracın üzerine düştü. Sürücü ve yanında bulunan Ayşegül K. yaralandı.

Ambulansla kaldırıldıkları Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Kaza nedeniyle bir süre tek şeridi ulaşıma kapanan yol, hasar gören kamyon ve hafif ticari aracın çekilmesinin ardından açıldı.

Kazanın ardından emniyete götürülen kamyon şoförü Sergen G'nin ifadesi alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaza yerinden konvoyuyla geçti
Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nden dönüşü sırasında, kazanın meydana geldiği noktadan konvoyuyla geçti.

Erdoğan'ın kazayla ilgili bilgilendirildiği öğrenildi.
Ankara'da alt geçitte üzerine kamyon devrilen aracın sürücüsü yaşadıklarını anlattı
Kazadan kurtulan sürücü Saffet Keskin, AA muhabirine, eşi Ayşegül Keskin'in de yanında bulunduğu aracın üzerine kamyonun düştüğünü söyledi. Keskin, "Birden ne olduğunu anlayamadım, demir yüklü bir kamyon üstümüze düştü. Onun şokuyla kalakaldık." diye konuştu.
Keskin, kendisi ve eşinin korktuğunu, büyük panik yaşadıklarını belirterek, "Görür görmez frene bastık. Eğer bir metre daha ileriye gitmiş olsaydık ölüm kesindi. Zor kurtulduk." ifadelerini kullandı.
Doktorların ilk müdahaleyi yaptığını anlatan Keskin, hastanede gözetim altında tutulan eşinin durumunun iyi olduğunu belirtti.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
