Dolar
38.46
Euro
43.58
Altın
3,228.72
ETH/USDT
1,806.70
BTC/USDT
94,880.00
BIST 100
9,078.43
Spor, Futbol

Akhisar Belediyespor'da iki futbolcu kadro dışı

Akhisar Belediyespor'da Douglas Ferreira (Douglao) ile Leocisio Julio Sami'nin kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

01.11.2016 - Güncelleme : 01.11.2016
Akhisar Belediyespor'da iki futbolcu kadro dışı

MANİSA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da Douglas Ferreira (Douglao) ile Leocisio Julio Sami'nin kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

Akhisar Belediyespor'dan yapılan yazılı açıklamada, futbolculardan Douglao ile Sami'nin yönetim kurulu ve teknik heyet tarafından son zamanlarda profesyonelliğe ve sportmenliğe aykırı davranışları, antrenman ve resmi müsabakalardaki performans düşüklüğünden dolayı süresiz kadro dışı bırakıldığı kaydedildi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.