Dolar
32.58
Euro
34.89
Altın
2,317.14
ETH/USDT
3,149.80
BTC/USDT
64,085.00
BIST 100
9,722.09
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı'nda arama

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası soruşturma kapsamında, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığında ve Foça'da Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlarda polis ekiplerince arama başlatıldı.

Şafak Yel, Ali Korkmaz  | 20.07.2016 - Güncelleme : 26.07.2016
Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı'nda arama Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında polis, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı'nda arama başlattı. Terörle Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinin ekipleri, Gaziemir'deki Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı'na gitti. Fotoğraf: AA/ Cem Öksüz

İZMİR 

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığında ve Foça'da Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlarda polis ekiplerince arama başlatıldı.

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı ve Foça'daki Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlarda arama yapılması ve suç unsuru delillere el konulması talimatını verdi. 

Terörle Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinin ekipleri, Gaziemir'deki Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı ile Foça'daki Deniz Kuvvetlerine ait lojmanlara gitti.

Güvenlik güçlerinin herhangi bir sorunla karşılaşmadan komutanlık ve lojmanlarda arama yaptığı öğrenildi. 

Muhabir: Ali Korkmaz-Şafak Yel

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın