26.02.2022

Shkup, fillon "Akademia e Letërsisë dhe Shkrimtarisë Ballkanike"

"Këta nxënës iu nënshtruan trajnimeve dhe më pas për rreth tre muaj organizuam sërish Akademinë e Letërsisë dhe Shkrimtarisë Ballkanike për këta të rinj", tha kreu i Drejtorisë së komunikimit dhe marrëdhënieve korporative të YTB, Nedim AslanIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit