29.10.2021

Presidenti Erdoğan shënon Ditën e Republikës

"Me rastin e Ditës së Republikës, uroj qytetarët tanë, që jetojnë brenda dhe jashtë vendit dhe të gjithë miqtë tanë, të cilët ndajnë krenarinë tonë në këtë ditë, e cila është një nga hallkat e arta të historisë sonë të lavdishme", tha ErdoğanIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit