Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

Qytetet e çadrave në Idlib të Sirisë të mbipopulluara
Fotoğraf: Erdal Türkoğlu

Në qytetet e mbipopulluara të çadrave në Atme dhe Kah, që ndodhen në qytetin Idlib në veriperëndim të Sirisë, vazhdon të rritet numri i banorëve për shkak të fluksit të fundit të migrantëve. Mijëra sirianë janë detyruar të braktisin shtëpitë e tyre dhe të strehohen në qytetet e çadrave që kur regjimi i Bashar al-Assadit dhe aleatët e tij rusë nisën sulmet në nëntor të vitit 2019. ( Erdal Türkoğlu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit