Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora Fotoğraf: Julien Mattia

Në kryeqytetin e Francës, Paris dhe zonat përreth tij ra bora e parë. Bora e cila është efektive në kryeqytet dhe përreth tij ka formuar peizazhe të bukura nëpër rrugë. Në qytetin e mbuluar me bardhësinë e borës, disa qytetarë parisienë kanë vizituar vende turistike si kulla Eifel për të bërë fotografi ndërkohë që fëmijët kanë shijuar borën duke luajtur me topa bore. ( Julien Mattia - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit