Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Operacionet e kërkim-shpëtimit Thumanë Fotoğraf: Olsi Shehu

THUMANË (AA) - Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit