Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2 Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2 Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2 Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2 Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2 Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2 Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

Ndeshja Maqedoni-Spanjë, pjesa e parë përfundon 0-2 Fotoğraf: Ilin Nikolovski

Me rezultatin 0-2 ka përfunduar pjesa e parë e takimit mes përfaqësueses së Maqedonisë dhe Spanjës në futboll e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror "Rusi 2018". ( Ilin Nikolovski - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit