Në Gjermani fillon karnavali sezonal

Në Gjermani fillon karnavali sezonal

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

Në Gjermani fillon karnavali sezonal
Fotoğraf: Mesut Zeyrek

Ashtu si vitet e kaluara, edhe sot në orën 11:11 në Gjermani ka filluar sezoni karnaval, i cili filloi me një seri programesh në disa qytete, përfshirë Këlnin, Dusseldorf dhe Mainz. Disa mijëra njerëz u mblodhën në sheshin Heumarkt, Këln, që me zë numëruan deri në 11, duke shënuar zyrtarisht fillimin e sezonit të karnavalit. Gjatë programit motoja e të cilit këtë vit është "Zemra rreh në këtë pjesë të qytetit", pjesëmarrës të shumtë me kostume, përskaj temperaturave të ulëta të ajrit, befasuan audiencën. ( Mesut Zeyrek - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit