Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Londër, përleshje mes protestuesve dhe policisë Fotoğraf: İlyas Tayfun Salcı

LONDËR (AA) - Në protestën kundër racizmit të zhvilluar në kryeqytetin e Britanisë së Madhe, Londër, janë shënuar përleshje mes protestuesve dhe policisë. ( İlyas Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit